13 Mart 2012 Salı

HAVACIYIM BÖYLE BIR UCUS EKIBINE NE DERSINIZ?

10 yorum:

  1. Merhabalar,

    Efendim, bugüne kadar büyük bir keyifle ve zevk alarak izlediğim en güzel bir video klibiydi diyebilirim. Gerçekten çok güzeldi. Paylaştığınız için emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim efendim. Bugüne kadar ilk defa ikinci ve üçüncü kez bir video klibi seyrettim.

    Selam ve dualarımla en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  2. Efendim,ben de eski bir kabin amiri oldugum icin bu video benim de cok hosuma gitti; gördügümde. Cünkü derdik aramizda, yolcular hic dikkat etmiyorlar anonslara, bir sey olacak olsa is cok zor ; dans mi etsek acaba anons edip cikis yollarini gösterirken diye, sakalasirdik. Bakin birileri düsünüp videosunu cekmis. Tesekkür ederim zevk aldiginiz icin. Hürmetlerimle siz de en Güzel´e emanet olun.

    YanıtlaSil
  3. çok keyifli.. ben böyle bir ekiple uçmak istiyorum.. pilot da kabin görevlisi olsun ama ...

    YanıtlaSil
  4. Begenmenize sevindim dayatilanla yasayan.Zevkli olurdu herhalde. Ben de sizinle ayni fikirdeyim.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,

    İster inanın, ister inanmayın, hususi bu video klibini tekrar izlemeye geldim. Gerçekten çok güzel yapmışlar. Bence ON NUMARA

    You Tube'den bu klibi ben de arşivime indireceğim.

    Tekrar teşekkürler.
    Demek siz de bir kabin memuruydunuz ha, ne güzel! Sizi kutlarım. Emekliye mi ayrıldınız, yoksa hala uçuyor musunuz?

    O zaman, sizin çok ilginç uçuş hikayeleriniz olmalı. Bence bunları burada paylaşın, işte ne güzel bir fırsat!

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  6. Efendim, yorumunuzdan en az benim kadar ayni hislerle bu videoyu izleyip zevk aldiginizi anliyorum. Tekrar izlemeyi arzu etmeniz ve arsiviniz icin kayit etmeniz beni memnun etti. Emekliye ayrilmadim ama artik ucmuyorum. Cocuklar olunca bu meslek maalesef zor icra ediliyor.Cünkü cocuklar ihmal oluyor, yer hostesligini de denedim ama bir anne icin fazla stressli.Cocuklarima daha fazla vakit ayirabilecegim meslekler tercih etme durumunda kaldim.Ben yurtdisinda oldugum icin ve ailem burada olmadigindan tercihler bu sekilde gelisti. Hürmetler efendim

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar,

    Beni bilgilendirerek merakımı giderdiğiniz için size çok teşekkür ederim efendim, sağolun.

    Evet, konu çocuklar olunca, akan suların durması lazım. Gerçekten çocuklarımızı çok ihmal ediyoruz. Ben de bir müddet Almanya'da, kaldım. Hollanda ve İngiltere'yi de görmek ve havasını teneffüs etmek nasip oldu. Yugoslavya, Avusturya ve Bulgaristan'ı da transit seyahatlerimde gördüm.

    Size kolaylıklar dilerim. Çocuklarınızla ve tüm aile fertlerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim efendim.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel temennileriniz icin tesekkürler efendim.Desenize sizde cok sansli insanlardansiniz bir sürü memleketi görmüs olan. Hep üzülmüsümdür pek cok insan oturdugu sehri bile terketmeden ömrü gecip ölüp gidiyor.Hayati aslinda pozitif görmemizi saglayacak pek cok sey var degil mi?

      Sil
  8. Merhabalar,

    Evet, hayatı pozitif görmemizi sağlayacak o kadar çok etmen var ki, bunu ancak hayata pozitif bakabilen sabırlı insanlar keşfedebilir.

    Selam ve dualarımla efendim.

    YanıtlaSil
  9. Icten yorumunuza tesekkür ederim efendim.Ben zaten gezmeyi cok seven biri olarak herkes bu sene leylegi havada görürde bütün bir sene gezerler temennisinde bulunacagim.Hürmetlerimle.

    YanıtlaSil