23 Temmuz 2012 Pazartesi

DÜNKÜ HASTA ZIYARETINDE YAKALDIGIM AYRI GÜZELLIKLER


















Dün arkadasima bu kadar güzelligin arasinda insan mutlaka sifayi bulacaktir deyip gelisimin fotograflari.Bunlara kendisinin bahcesindeki saheserlerdendi. Ben ise bunu firsat bilip hemen resmettim.Umarim sizlerde begenirsiniz.

8 yorum:

  1. Çiçekler harika, maşallah. Rabbim ne güzellikler yaratıyor. Bizimle paylaştığın için teşekkürler canım. Hayırlı Ramazanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katiliyorum Elif Hanim. Rabbim ne güzellikler yaratiyor aslinda. Efendim ben de Ramazaninizin hayirlara vesile olmasini dilerim.Esenlikler diliyorum.

      Sil
  2. Her kare ayrı güzel. Biraz daha detay ve ayrıntıyı yakalamaya çalışmalısın. Gün ışığını daha bir özenle çektiğin resimlerle bütünleştirmeye çalış. Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim Hüseyin Bey. bu uyrinizi dikkate alip geceklestirmeye calisacagim. Hürmetlerimle

      Sil
  3. Çok başarılı buldum Meralciğim, tebrik ederim..İçim açıldı bakarken..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim Murat begenin icin.Yorumunla memnun ettin beni.

      Sil
  4. SEVGİLİ MERAL ÇİÇEKLERİN ADINI YAZARMISIN ALTLARINA...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Vuslat, elbette bulup yazacagim, isteginiz basim üstüne. Bu arada sizede ayni notu düsecegim gec cevapladigimdan ötürü yorumunuzu.Sanirim benim bloggerinmde bir sorun olustu ve durup durup yorumlarim bir müddet kayboluyor sonra heosi birlikte cika gliyor bugün oldugu gibi. Ben de merak etmekteydim herhalde ramazan kimse ugrasamiyor diye. Beni bagislamanizi rica ediyorum bu elimde olmayan sebepten. Hürmetlerimle

      Sil