11 Ağustos 2012 Cumartesi

GÖNÜL AKKOR GÜLLER VE DUDAKLAR


6 yorum:

  1. nostalji..güzeldi eski zamanlara götürdü..tşkler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ben de bugünlerde nostalji günümdeyim hatirlayiverdim ve de sizlerle paylastim.

      Sil
  2. Merhabalar Kum Tanesi,

    Eskilerden, yani nostaljiden dem vuruyorunuz. Ben de çok severim eskileri. Onlarla beraber yaşanmışlıklarımızı hatırlar, o güzel sağlıklı, huzurlu ve mutlu günlerime dalarım.

    Bu güzel nostaljik müzik ziyafetiniz için çok teşekkür ederim. Hiç olmazsa sayenizde Gönül Akkor'u "Güller ve Dudaklar" şarkısıyla yadetmiş olduk.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet efendim, o zamanlarin kalitesi bambaska imis. Insan simdi dinleyince daha iyi kesfediyor. Sizin daha coook uzun saglikli ve huzurlu günler gecirmenizi temenni ediyorum. Her zamanki gibi sonsuz hürmetlerimi göndediyorum.

      Sil
  3. İnsanlar hep bir şeyi daha iyi yapmak istemişler. Bunu yaparkende yapmacık olmadan, yüreklerini ortaya koyarak, Eserde de görüleceği gibi teknolojik imkanların bulunmadığı zamanlarda bile bu kadar başarılı ve yıllar sonrasına kendisini iletebilen bir sanat icraa etmişler. Sezonluk şarkıları dinledikten sonra eskilerdeki kaliteyi daha iyi görebiliyor insan.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim, önce bloguma hosgeldiniz diyor ve dogru söze ne denir diyorum, güzel tespitinize.Bu kaniya ben de vardigim icindir ki; eski yerli ve yabanci tüm sarkilarin hatiralardan silinmemesi icin firsat buldukca bu paylasimlari yapiyorum. Zahmet verip dinlediginiz icin tesekkürler. Hürmetlerimle

      Sil