6 Ağustos 2012 Pazartesi

SEVGILI BLOG ARKADASLARIMA RICAMDIR OKUYUN LÜTFEN

Sevgili ve cok kiymetli blog arkadaslarim,
Temmuz 28 den beri bana yazdiklariniz yorum olarak ancak az evvel hepsi birden cikageldi.Sabah baktigimda bile yoktular. Bilemiyorum sizde böyle bir sorunla karsilasiyormusunuz Blogger da. Bana daha önce 4-5 ay evvel olmustu ama düzelmisti simdi yine oldu;cok üzüldügümü bilmenizi isterim. Lütfen kimse benim yayinlamamak istemedigimi düsünmesin bu dha da üzer beni. Gerci su siralar manen cok mesguldüm ama yorumlarinizi cevaplayamayacak kadar degil. Bu sorundan ötürü hepinizden özür diliyorum. Hepiniz esenlikle kalin
                                                                             Kumtanesi

4 yorum:

  1. Merhabalar Kum Tanesi,

    Ben Blogger'de üye olduğum 2009 yılından bu tarafa böyle bir aksaklıkla hiç karşılaşmadım. Tabi bu aksaklığın sebebi konusunda da hiçbir fikrim yok.

    Bu aksaklık tamamen sistemle ilgilidir. Çünkü hiçbir ayar modülü böyle bir aksaklığa meydan veremez.

    Bu aksaklık sizin dışınızda gelişmiş ve oluşmuş bir aksaklıktır. Bu nedenle kendinizi üzmeyin. Bloğunuzu açtığınız gmail hesabınızın maillerinize de gönderilen yorumların aynısı gelmesi lazım. Tabi bu işlemin oluşması için, yorum ayarları bölümünde ilgili seçeneği seçmeniz gerekmektedir.

    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Recep Bey,aslinda evet gmailhesabima geliyordu kopyalari ama bunlarin gelmedi garip olanda bu ya. Sadece yorumlar kisminda degil orada da gözükmemesi.Ayarlarimi kontrol ettim ama dogru seceneklerim . Bu basima 4-5 ay önce gelmisti o zamnda 3 hafta kadar gelmemisti. Yine de virüs taramasi yapiyorum simdi bugün yine basina oturdum bebek gibi pc ile ilgileniyorum.
    Yorum yazdiginiz icin tesekkürlerimi sunuyorum.Hürmetlerimle

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Elektronik gmail posta hesabınızın bir de SPAM'lar bölümüne bakın, çünkü benim hesabımda da gönderilen bazı yorumları SPAM olarak değerlendirip SPAM bölümüne atmış. Her zaman SPAM bölümünüze bakın ve oradaki yorumları tekrar SPAM değil diye işaretleyerek tekrar GELEN KUTUSUNA gönderin. Ya da SPAM değil diye işaretleyin.

    Siz bloggerin hangi arayüzünü kullanıyorsunuz, eskisini mi, yenisini mi? Yeni arayüzde belki problem yaşayabilirsiniz.

    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyariniz icin tekrar tesekkürler Recep Bey. Simdi baktim.Hürmetler efendim.

      Sil