1 Mayıs 2012 Salı

GÜN BATARKENKI GÖL YÜRÜYÜSÜM














Bunlar da ayni Pazar gününün fotograf makinamla yakalayabildigim görüntüleri.

8 yorum:

  1. Merhabalar,

    Gün batarken yapmış olduğunuz göl yürüyüşünüz esnasında fotoğraf karelerine taşıdığınız bu güzellikler için ne diyeceğimi bilemiyorum. Sadece şu kadar söyleyim. Siz çok şanslısınız.
    Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürlerimi sunarım.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim bu icten yorumunuz icin tesekkür ediyorum özellikle de dogayi benim kadar seviyor olmaniza. Sansli miyim? Galiba evet; eskiden gözlerim böyle tespitler yapmazdi nedense. Herhalde simdi farkindalik fasli basladi bende ki artik gözlerim bana bu güzellikleri her daim gösteriyor. Ben de sizlerle paylasiyorum ve paylasacagimda. Hürmetlerimi sunuyorum tekrar.

      Sil
  2. Fotoğraf kareleri bir harika, emeğine sağlık çok güzeller..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkür ediyorum Ilknur Hanim. Ahh size birazicikta korulugun kokusunu sunabilse idim cok daha begenecektiniz. Sevgilerimle...

      Sil
  3. Bu olanak yaşam alanımızda yok maalesef. Betonlarla çevrili her yanımız. Gıpta etmemek elde değil. Sizin karelerinizde yaşıyoruz doğayı... Olsun ama o da yeter...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerci burasida farkli sayilmaz. Ben biraz sehir disina dogru oturdugum icin bu güzelliklere cabuk ulasabiliyorum.Bu güzel yorumunuz icin tesekkür ediyor ve saygiyla egiliyorum efendim.

      Sil