16 Mayıs 2012 Çarşamba

ENNIO MORRICONE FOR LOVE ONE CAN DIE


4 yorum:

  1. güzel zamanlar diliyorum sana..
    güzel dilekler, çok uzaklardan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Murat bu icten ve güzel dileklerinin bir o kadarini da ben senin icin diiyorum. En güzel dilekleri ben de uzaklardan senin icin rüzgarlara üfledim sana ulastirsinlar diye.
      Not:
      Gec yazmak zorunda kaldim; galiba blogger de sorun vardi bana bir ay sonrasina kadar hic bir yorum ulasmadi gözüküyordu.Bugün gelmis okudum. Kusura bakma yoksa o hos temennierine hemen cevap yazmazmiydim.

      Sil
  2. Ah bu adam harika beste yapıyor, ilkokuldayken İyi, Kötü, Çirkin'in müziği mahalledeki tüm -özellikle-oğlan çocukların dilindeydi, o film o kadar unutulmaz olduysa onun müziğinin de büyük katkısı var diye düşünüyorum..bu da güzelmiş çok dinlendirici, şiir gibi...teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bu icten yorumunuz icin tesekkür ediyorum.Benim blogumun ayarlarinda bir sorun oldugundan yorumnuz bana gelmedi olarak gözüktü ta bugüne kadar; sebebini ben de anlayamadim. Hemen cevap yazamadigim icin beni bagislayin.Ta bu tarihten itibaren herkesin yorumu ulasmamis bana.hepsi bugün birden geldi nedir bu anlamadim. Sizin blogunuzda da böyle sorun olmus mu idi?
      Gec olmasina ragmen cevabimi okuyup da beni affederseniz cok memnun olacagim bu elimde olmayan sebepten dolayi. Tekrar tesekkür ediyorum.

      Sil