11 Mart 2012 Pazar

BIR SAHESER DAHA YILDIZ CICEGI DAHLIA

3 yorum:

  1. Merhabalar,

    Uzmanı olmadığım için bilemedim. Tanıdığım bir çiçek te değil. Gerçekten merak ettim. Ama, bir şaheser olduğu muhakkak.

    Bayern, Münih, Almanya- Bunlar bana hiç yabancı değil. Tam 4 yılım geçti, ama Münih'te değil. Ben de Bremen'li sayılırım.

    Güzel bir paylaşımdı, teşekkürler.
    Selam ve dualarımla en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    NOT: Yorumu "YAYINLA" Komutuyla gönderirken, bir de kelime doğrulama işlemcisi geldi. İki kez denedim doğrulatamadım. Bundan tüm bloggerler şikayetçidir. Çünkü bu kelime işlemci insanı o kadar kızdırıyor ki, yorumcu nihayetinde yorumu göndermekten vazgeçebiliyor da, bu nedenle kelime doğrualama uygulamasını yorumlar ayarından kaldırmnaızı öneririm. Sakın beni işe karışan biri olarak görmeyin. Başvurusu üzerine birkaç blogger arkadaşıma da bu konuda yardımcı bile olmuştum. Şimdi tekrar kelime doğrulama uygulamasına devam edeceğim. Her tutturamadığım da buraya bir cümle ilave edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Muhterem Recep Bey,öncelikle nazik yorumunuz ve de ikaziniz icin tesekkür ederim. Farkinda degildim, düzelttim. Bu blog isinden de fazla cakan biri degilim aslinda.Bremen de bulundugunuzdan bahsetmissiniz.Bizlerin ne kadar memleket hasretiyle dolu oldugumuzu bilenlerdensiniz sevindim buna.Cicegin ismini ve latincesini yarin ögrenir yazarim .Hürmetlerimi iletiyorum efendim.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Efendim, elbette bizlerde bu Blogger ile tanıştığımızda kiminden sorarak, kimileri ise böyle gördüğü şeylerde bizleri uyararak Blogger platformundaki blog kullanma tekniğini öğrendik. Bu gayet tabi bir durum. Bundan sonra, blogger ile ilgili dilediğiniz konuda size yardım edebilirim.

    Bakın hem kelime doğrulamayı kaldırmışınız, hem de yorumları denetime tabi tutarak yayınlayacaksınız. Neden denetime tabi tutmak, iki nedeni var. Biri uygunsuz yazılan yorumları yayına almayarak silebilirsiniz. Bir diğer faydası ise, bloglarınıza yazılmış olan yorumlardan haberdar edilmiş oluyorsunuz. Aksi halde ki durumda yorum doğrudan yayına girince, yazılan yorumları takip imkanı da olmuyor, gözden kaçabiliyor. Buradaki bloggerlerin % 80'ninin uygulaması böyledir. Doğrusu da budur diyorum ben.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil