11 Mart 2012 Pazar

SADU RESIMI

File:Sadu Kathmandu Pashupatinath 2006 Luca Galuzzi.jpg

4 yorum:

  1. Merhabalar,

    Resimler o kadar ilginç ki, değişik bir coğrafya ve kültürü temsil ettikleri için, fotoğrafları sadece seyretmekle yetindim.

    Siz fotoğrafları yüklerken, Blogger sistemi yüklediğiniz resmi oranlar ve bloğunuza sığacak şekilde küçültür. Eğer siz resimleri orijinal büyüklüğüne çektiyseniz, onları tekrar bloglarınız için ayrılan sol taraftaki alana sığacak şekilde küçültün. Resimleri orijinal halinde görmek isteyen okuyucu üzerine tıkladığı zaman onu boş bir alana taşır ve orijinal büyüklüğünde okuyucuya gösterir.

    Resimleriniz, bu haliyle şablonunuzun arayüzünün görüntüsünü bozmuş.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    Size bir önerim daha olacak. Ben sizin yorum yazılmayan son bloglarınızı inceledim ve yorum yazdım. Ama siz belki bu yorumları göremediniz. Neden? Çünkü, yorum ayarlarınızda yorumlar denetime tabi tutulmuşlar. Yorumları doğrudan yayına almadan denetiminize tabi tutarsanız, hem size yorum yazıldığından haberdar olmuş olursunuz, hem de içerik itibariyle hoş olmayan bir yorumun doğrudan yayına girmesine mani olmuş olursunuz.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Çünkü, yorum ayarlarınızda yorumlar denetime tabi tutulmuşlar.(TUTULMAMIŞLAR- olacaktı, düzeltirim.)

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  4. Efendim, ikaziniz geregi ayarlarda degisiklik yaptim.Gerci ben kimsenin kötü bir sey yazabilecegini tahmin etmedigimden öyle ayarlamistim ama galiba sizin dediginiz en dogrusu.Tesekkürler alakaniza

    YanıtlaSil